Design Market Barcelona a casa

Design Market Barcelona a casa
29 diciembre, 2020 Visual Blanche

En la seva novena edició, el mercat per als amants del bon disseny del FAD es transforma en una plataforma digital que aglutina més d’un centenar de marques i creadors de disseny independent. Un directori visual que dirigeix a les seves botigues online perquè aquest Nadal puguis regalar o regalar-te el millor disseny còmodament des d’allà on vulguis. Filtrant per la categoria de producte que necessitis, podràs trobar-hi una curada oferta en artesania, art, moda, complements, joieria, il·luminació, petit mobiliari, articles per a la llar, articles infantils, jocs, papereria, pòsters i publicacions.

Les propostes seleccionades us poden sonar, ja que es tracta de participants d’anteriors edicions del Design Market Barcelona. En un moment tan complicat com el que estem vivint, la celebració online d’aquest projecte del FAD vol fomentar la compra de disseny local i independent, recolzant així algunes de les marques i creadors que ens han acompanyat els últims anys al Disseny Hub Barcelona.

Escolta la playlist creada per navegar amb bon ritme pel món creatiu dels expositors que ens acompanyen, llegeix les recomanacions de coneguts assidus al mercat i endinsa’t en un mar de peces úniques, originals, conscients i, també, sostenibles.